Опис алгоритмів паралельно-рекурсивної обробки даних в системах реального часу - Грицик, В.В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Проаналiзовано сучасний стан проблеми складних задач комп’ютерного зору для реалiзацiї проблемно-орiєнтованих або спецiалiзованих систем паралельної i рекурсивної обробки даних реального часу. Показанi можливостi розпаралелювання та магiстральної обробки даних. Методи i алгоритми можуть бути застосованi для створення програмних логiчних iнтегральних схем.