Репресовані православні ієрархи з Бахмуту та Сталіно - Татаринов, С.Й. (Праці Центру пам’яткознавства, 2010)
Репресовані православні ієрархи з Бахмуту та Сталіно. У статті вперше розглядаються долі репресованих совєтами ієрархів православної церкви, які народилися, вчилися чи служили у Бахмуктському повіті Олексія Дородніцина, Олексія Баженова, Миколая Феодосьєва, Іоанікія Соколовського, Іосафа Попова, Іоакіма Пухальського.