Діяльність «Общества защиты и сохранения в России памятников искусства и старины» в Україні - Примак, А.Ф. (Праці Центру пам’яткознавства, 2010)
У статті розповідається про діяльність кількох українських відділень «Товариства захисту та збереження в Росії пам’яток мистецтва і старовини».