Усамітнені хвилі з компактним носієм у континуальному аналозі моделі гетерогенного середовища - Владіміров, В.А.; Скуратівський, С.І. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Встановлено умови iснування в моделi гетерогенного середовища однопараметричної сiм’ї компактонних розв’язкiв.