Особенности микрофазовой структуры анионоактивных полиуретаноацилсемикарбазидов - Робота, Л.П.; Штомпель, В.И.; Гончар, А.Н.; Савельев, Ю.В.; Керча, Ю.Ю. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Дослiджено залежнiсть мiкрофазової структури нових анiоноактивних полiуретаноацилсемикарбазидiв блочного типу, отриманих у виглядi водних дисперсiй, вiд складу жорстких блокiв, ступеня нейтралiзацiї карбоксильних груп та довжини гнучкого блока.