Музейний аспект вивчення пам’яток первісної археології - Гладких, М.І. (Праці Центру пам’яткознавства, 2011)
Рецензія на книгу: Археологічне музейництво. Енциклопедичний довідник (авт.-уклад. Д.В. Кепін) / Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК. – К., 2010. – 268 с.