Пам’яткознавство на Донбасі - Ластовський, В.В. (Праці Центру пам’яткознавства, 2011)
Рецензія на книгу: Принь О.В. Літопис охорони культурної спадщини в Україні 1945–1991 років (за матеріалами Донецької та Луганської областей). – Луганськ: РВВ ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка, 2010. – 336 с.