Програмне середовище фармакокінетичних системних досліджень - Марценюк, В.П.; Андрущак, І.Є. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2009)
У даній роботі здійснено аналіз програмного забезпечення, яке використовується при проведенні фармакокінетичних досліджень. Запропоновано веб-інтегроване програмне середовище, до складу якого входить бібліотека Java-класів, яка дозволяє моделювати основні способи введення лікарських препаратів.