Нова знахідка графіті зі згадкою Всеволода Ярославича у Софії Київській - Корнієнко, В.В. (Праці Центру пам’яткознавства, 2011)
Під час планомірних епіграфічних досліджень у вівтарній частині дияконника Софії Київської було виявлене графіті, в якому йдеться про дату смерті сина Ярослава Володимировича (Мудрого) Всеволода-Андрія. На сьогоднішній день це вже третє графіті, в тексті якого згадується цей князь. Перші два відомі науковому загалу – № 4 [1] та № 99 [2], інше ж, № 2756, публікується вперше.