Охорона пам’яток культурної спадщини у східних областях Української РСР у 1953–1965 роках - Принь, О.В. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
У статті розглянуті основні пам’яткоохоронні заходи місцевих органів влади з охорони культурної спадщини у східних областях України.