До питання атрибуції княжого знаку з приділа свв. Іоакима та Анни Софії Київської - Корнієнко, В.В. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
У статті висвітлюються результати сучасних досліджень нововиявленого графіті із зображенням тризубу в приділі свв. Іоакима та Анни Софії Київської. На підставі запропонованої С. Бєлєцьким динаміки видозміни княжих знаків першої половини ХІ ст. здійснена спроба атрибуції малюнку-графіті як приналежного полоцькому князеві Брячиславу Ізяславичу.