До історії локалізації місцезнаходження дерев’яної церкви Архангела Михаїла в Старому Кодаку - Харлан, О.В. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
У дослідженні локалізовано місцезнаходження церкви Архангела Михаїла у Старих Кодаках – Старому Кодаку (Дніпропетровська обл.), подано історію пошуку залишків храму, вказано критерії, за якими здійснювався пошук.