Краудсорсингова платформа в системі екологічного управління підприємствами агропромислового комплексу України - Андрєєва, Н.М.; Козловцева, В.А. (Економічні інновації, 2014)
Розглянуто теоретичні питання щодо сутності краудсорсингової платформи у загальній системі управління вітчизняними підприємствами. На основі аналізу сучасних тенденцій розвитку економіки України визначаються наукові підходи щодо імплементації ідеології краудсорсингу та краудфандингу в систему екологічного управління підприємствами агропромисловому комплексу держави.