Дослідження нестабільності положення пунктів станції колокації "Сімеїз-Кацівелі" - Болотіна, О.В.; Самойленко, О.М.; Болотін, С.Л.; Козел, В.Л. (Кинематика и физика небесных тел, 2008)
Роботу виконано при частковій підтримці гранту Міністерства освіти і науки України № М/102-2007 «Високоточне і узгоджене визначення обертання Землі і Земної/Небесної систем відліку» в рамках Українсько-французької програми «Дніпро».