Вибір методів підвищення зносостійкості деталей транспортного призначення - Остапчук, В.М. (Проблемы машиностроения, 2013)
Надані дослідження руйнування деталей прецизійних пар тертя та проведений вибір методів підвищення їх зносостійкості. Запропонований спосіб одержання покриттів з заданими експлуатаційними властивостями. Практично реалізувати цей спосіб можна, використавши катод з міді, який містить 50 % включення дисульфіду молібдену, виготовлений пресуванням з порошкової суміші з наступною термічною обробкою.