Архієпископ Інокентій (Борисов) – організатор відновлення православних святинь Криму - Каліновський, В.В. (Праці Центру пам’яткознавства, 2013)
Розглянуто внесок архієпископа Херсонського і Таврійського Інокентія (Борисова) у справу відновлення в Криму православних монастирів на місці раніше існуючих обителей. Цей проект ієрарха отримав назву «Російський Афон».