Рунічний напис-графіті на «саркофазі Володимира Мономаха» з Софії Київської - Корнієнко, В.В. (Праці Центру пам’яткознавства, 2013)
Стаття присвячена публікації виявленого автором графіті на поверхні мармурового саркофага з колишньої південної внутрішньої галереї Софії Київської. Напис виконано молодшими рунами найвірогідніше в межах ІХ – середини ХІ ст.