Поховання Ігоря Качуровського в Україні: до новітньої історії творення вітчизняних некрополістичних пам’яток - Зозуля, С.Ю. (Праці Центру пам’яткознавства, 2013)
Повідомлення про поховання в Україні праху визначного українського поета, письменника, літературознавця І.В. Качуровського.