Імітаційне комп'ютерне моделювання процесу організації підприємницького інноваційного центру за допомогою програмного пакету «Ithink» - Колодинський, С.Б. (Економічні інновації, 2015)
В статті робиться спроба розробки та застосування імітаційної моделі створення підприємницького інноваційного центру з метою поширення переваг і можливостей інноваційної діяльності в регіональній економіці. Для розробки імітаційної моделі використовується пакет програмного продукту «Ithink», який став широко застосовуватися в моделюванні різноманітних економічних процесів в економіці і якій дозволив створити робочі моделі таких процесів, враховуючи різнобічні фактори впливу на вказані процеси та визначити наслідки їх дії з послідовним корегуванням та відпрацюванням самих моделей в реальній практиці.