Майбутнє зрошувального землеробства на півдні України (виїзне засідання Ради Південного наукового центру НАН України і МОН України) - Хуторной, О.М.; Рибін, В.М. (Вісник НАН України, 2015)
17 жовтня 2014 р. в смт Наддніпрянське Херсонської області відбулося виїзне засідання Ради Південного наукового центру НАН України і МОН України, присвячене обговоренню першочергових заходів з відродження, розширення та підвищення ефективності зрошувального землеробства на Півдні України, а також використання з цією метою можливостей і досягнень установ та організацій регіональної науки незалежно від їх відомчого підпорядкування.