Осциляції електричних параметрів у плівках пониженої розмірності, обумовлені квантово-розмірним ефектом - Фреїк, Д.М.; Харун, Л.Т.; Юрчишин, І.К. (Поверхность, 2011)
Зроблено аналіз результатів дослідження осциляцій електричних параметрів у напівметалічних та напівпровідникових наноструктурах, які мають місце внаслідкок розмірного квантування спектру носіїв струму.