Врахування економічних ризиків у сценаріях розвитку підприємств харчової промисловості - Ноженко, С.В. (Економічні інновації, 2015)
В статті обґрунтована вагомість врахування економічних ризиків при побудові різних сценаріїв розвитку на прикладі підприємств харчової промисловості. Доведена сутність економічних ризиків та необхідність їх оцінки. Визначені основні напрямки подолання загострень розвитку підприємств при побудові різних сценаріїв та проведена оцінка їх діяльності.