Поведінка електрохімічних систем із специфічною співадсорбцією компонентів - Боштан, О.А.; Нечипорук, В.В.; Ткач, В.В.; Ткачук, М.М. (Украинский химический журнал, 2009)
Досліджено поведінку електрохімічних систем із супутньою специфічною співадсорбцією двох неелектроактивних речовин та однієї електроактивної речовини з неелектроактивною речовиною. З використанням лінійної теорії стійкості та біфуркаційного аналізу вивчено умови виникнення нестійкості стаціонарних станів та осциляторної поведінки і показано, що причиною може бути притягуюча адсорбат-адсорбат взаємодія та відновлення сильних окисників на катоді і окиснення сильних відновників на аноді.