2-заміщені 8,9-циклоалкілтієно[3,2-е][1,2,4]триазоло[1,5-с]-піримідин-5(6Н)-они - Чернюк, О.М.; Толмачова, В.С.; Вовк, М.В. (Украинский химический журнал, 2009)
Розроблено зручний метод синтезу 2-заміщених 8,9-циклоалкілтієно[3,2-e][1,2,4]триазоло[1,5-с]піримідин-5(6Н)-онів, який грунтується на конденсації 3-ціано-(4-R 1-5-R 2-тієн-2-іл)фенілкарбаматів з гідразидами карбонових кислот.