Кристалічна структура багатих на мідь фаз системи Y—Cu—Ga - Білявина, Н.М.; Тимошенко, М.В.; Тітов, Ю.О.; Марків, В.Я.; Слободяник, М.С. (Украинский химический журнал, 2009)
Методом порошку визначено кристалічну структуру сполук YCu₆ (структура типу TbCu₇), YCu₄ (?), Y₁₄Cu₅₁ (Gd₁₄Ag₅₁) та фаз: 1 — YCu₆.₀₋₅.₅Ga₆.₀₋₆.₅ (ThMn₁₂), 2 — YCu₆.₈Ga₄.₂ (BaCd₁₁), 3 — YCu₆.₄Ga₄.₆ (SmCu₆.₂Ga₄.₈), 4 — Y2Cu₁₃.₂₋₈.₅Ga₃.₈₋₈.₅ (TmMn₅.₂Ga₄.₈), 5 — YCu₄₇₋₃.₅Ga₀.₃₋₁.₅ (CaCu₅), 6 — YCu₁.₅₋₂.₅Ga₃.₅₋₂.₅ (CaCu₅), які існують в багатій на мідь області концентрацій системи Y—Cu—Ga. Показано спорідненість кристалічних структур указаних сполук та фаз.