Структуроутворення в сумішах полівінілхлорид—поліуретановий еластомер - Малишева, Т.Л.; Головань, С.В. (Украинский химический журнал, 2009)
Досліджено вплив хімічної будови поліуретанових еластомерів на мікрофазову структуру і фізико-механічні властивості бінарних полімерних систем на основі полівінілхлориду в широкому діапазоні складів. Створені композиційні матеріали з підвищеними характеристиками міцності.