Вплив умов синтезу та додаткової обробки на морфологію наночастинок срібла - Коров’янко, О.О.; Провальська, Т.В.; Халавка, Ю.Б.; Копач, О.В.; Зоніксен, К. (Украинский химический журнал, 2009)
Mодифіковано методи синтезу срібних наночастинок у поліольному середовищі. Вивчено вплив термообробки, характеристик розчинника та інших факторів на морфологію наночастинок срібла. Для розширення можли- востей подальшого медичного використання наносрібла досліджено метод синтезу в гліцерині.