Сучасні проблеми неорганічної нанохімії і технології (Об’єднана сесія наукових рад НАН України з проблем „Неорганічна хімія” та „Електрохімія”) - Коваль, Л.; Глущак, Т. (Украинский химический журнал, 2009)
28 вересня—2 жовтня 2009 року за ініціативою академіка С.В.Волкова (Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І.Вернадського НАН України) на базі Національного технічного університету „ХПІ” проведена виїзна сесія наукових рад за тематикою „Сучасні проблеми неорганічної нанохімії і технології” у форматі дискусійних круглих столів.