Аналіз методів підтримки прийняття рішень у лікувальних системах - Шаховська, Н.Б.; Мельникова, Н.І. (Математичні машини і системи, 2011)
Проведений аналіз методів прийняття рішень, що застосовуються при розв'язанні складно формалізованих задач медичної діагностики та лікування. Представлено формальну модель лікувальної експертної системи, завдання якої полягає у підборі механізму лікувальної фармацевтичної схеми.