Біометричні технології. Методи дактилоскопії - Мороз, А.О. (Математичні машини і системи, 2011)
У статті представлено загальний опис внутрішніх особливостей методів дактилоскопії, що набули найбільшого поширення біометричної технології. Детально розглянуті методи розпізнавання рисунка пальця та конфігурації приладів для їх здійснення.