Інтелектуальні агенти пошуку релевантних прецедентів на основі адаптивних онтологій - Литвин, В.В. (Математичні машини і системи, 2011)
У статті розглянуто функціонування інтелектуальних агентів на основі адаптивних онтологій, які використовують прецеденти. Розроблено математичне забезпечення діяльності таких агентів.