Дослідження паралельних версій алгоритму Флойда-Уоршала для SMP- та MPP-архітектур - Погорілий, С.Д.; Трибрат, М.І.; Вітель, Б.Ю. (Математичні машини і системи, 2011)
Створено паралельні версії алгоритму Флойда-Уоршала для SMP- і MPP-архітектур та досліджено і проаналізовано їх часові характеристики. Визначено доцільність застосування певної архітектури в залежності від розмірності задачі.