Порівняльний аналіз підходів до визначення вагових коефіцієнтів інтегральних індексів стану складних систем - Волощук, Р.В. (Індуктивне моделювання складних систем, 2013)
Розглянуто підходи до визначення ваг індексів, що характеризують складні системи (економічні об’єкти, галузі), а також використовуються в задачах оцінювання економічної або екологічної безпеки. Визначено недоліки і переваги кожного з підходів.