Розвиток інноваційних структур в університетах та роль місцевих органів влади в їх становленні - Півняк, Г.Г. (Видавничий дім “Академперіодика”, 2008)
На прикладі Національного гірничого університету розглянуто етапи створення та становлення інноваційних структур у вузах. Визначена роль держави і місцевих органів влади у цьому процесі та обґрунтована доцільність створення дослідницьких університетів в Україні.