Управління розподіленими ресурсами грід-системи - Литвинов, В.В.; Стеценко, І.В. (Математичні машини і системи, 2012)
Розглядається управління розподілом ресурсів грід-системи серед її користувачів. Побудована Петрі-об'єктна модель розподілу ресурсів одно- та дворівневої грід-системи, що дозволяє оцінювати ефективність вибраної стратегії управління.