Розробка комплексного методу пошуку і оцінки проектних рішень для маркетингових інформаційних систем - Левикін, В.М.; Костенко, О.П.; Петріченко, О.В. (Математичні машини і системи, 2012)
У даній роботі розроблено комплексний метод пошуку і оцінки проектних рішень для проектування маркетингових інформаційних систем. Також запропоновано методологію створення інформаційних технологій для застосування інформаційних просторів при макропроектуванні архітектури маркетингових інформаційних систем у багатовимірному інформаційному метапросторі.