Алгоритм побудови оптимальних частотно-часових сигнальних конструкцій - Яриловець, А.В.; Назарук, В.Д.; Зайцев, С.В. (Математичні машини і системи, 2012)
У роботі на основі теорії чисел описаний алгоритм побудови багатопозиційних багаточастотних сигналів (ББЧС) виду оптимальних ортогональних частотно-часових послідовностей (ЧЧП). Отримано аналітичний вираз, що дозволяє представити в часі оптимальні частотно-часові послідовності.