Використання математичної логіки для встановлення навчального режиму в автоматизованих системах передачі знань - Федорук, П.І.; Пікуляк, М.В. (Математичні машини і системи, 2013)
Проведено аналіз використання апарата математичної логіки в задачах програмування та досліджено ефективність застосування тризначної математичної логіки для обробки сценарних прикладів з метою побудови адаптивної навчальної траєкторії в автоматизованих системах передачі знань.