Інститут венчурних інвестицій: стан та перспективи розвитку в Україні - Кузнецова, І.С. (Видавничий дім “Академперіодика”, 2008)
Проаналізована специфіка інституту венчурних інвестицій в Україні, виявлені тенденції та перспективи його розвитку.