Концептуальна модель системи образного аналізу і синтезу природно-мовних конструкцій - Бісікало, О.В. (Математичні машини і системи, 2013)
У статті запропоновано підхід до побудови концептуальної моделі образного аналізу і синтезу природно-мовних конструкцій. Отримано систему припущень для послідовного нарощування у висунутій концепції функціональних можливостей відомих психофізіологічних феноменів.