Системы обслуживания типа Лакатоша, их обобщение и применение - Коба, Е.В.; Пустовая, С.В. (Кибернетика и системный анализ, 2012)
Розглянуто системи обслуговування з циклічним часом очікування. Наведено результати угорського математика Л. Лакатоша, зроблено їх узагальнення і вказано можливі сфери застосування.