Об игровых задачах управления пучками траекторий при наличии запаздывания - Мамадалиев, Н. (Кибернетика и системный анализ, 2012)
Досліджується iгрова задача керування пучками траєкторiй за наявностi запiзнення. Отримано достатнi умови розв’язання задачi управлiння пучками траєкторiй.