Восстановление функциональной зависимости временных рядов в случае частичного покрытия класса регрессоров конечной ε-сетью - Панкратова, Н.Д.; Зражевский, А.Г. (Кибернетика и системный анализ, 2011)
Розглянуто задачу відновлення функціональної залежності часових рядів від індексу часу у випадку короткої вибірки даних. Доведено рівномірну збіжність ε-сіткою за деякими своїми параметрами. Наведено приклад застосування відновлення функціональної залежності стосовно поліноміального класу функцій.