Конечные автоматы в информационных технологиях - Крывый, С.Л. (Кибернетика и системный анализ, 2011)
Наведено короткий огляд застосуваня теорiї скiнченних автоматiв у деяких сучасних галузях комп’ютерних наук i технологiй. Зокрема, розглядаються сфери застосування скiнченних автоматiв в комп’ютернiй алгебрi, мережах Петрi, бiологiї, верифiкацiї.