Побудова областей стійкості лінійних диференціально-різницевих рівнянь - Клевчук, І.І.; Пернай, С.А.; Черевко, І.М. (Доповіді НАН України, 2012)
Дослiджено умови обмеженостi та методику побудови областi стiйкостi лiнiйних диференцiальних рiвнянь з багатьма запiзненнями.