Локалізація значення лінійної функції, заданої на множині сполучень - Нагірна, А.М. (Математичні машини і системи, 2014)
Розглядається алгоритм локалізації лінійної функції, заданої на конфігурації сполучень, з урахуванням її представлення у вигляді неорієнтованого графа. Приведено числовий приклад реалізації алгоритму.