Інтерфейс системи квазідовільних запитів у єдиному інформаційному просторі - Оксанич, І.М. (Математичні машини і системи, 2014)
Розглядається задача побудови довільних запитів користувача в єдиному інформаційному просторі. Пропонується застосування технології квазідовільних запитів у єдиному інформаційному просторі складної предметної області. Наводиться приклад перехресного запиту.