Линейные матричные неравенства и устойчивость систем дифференциальных уравнений с кусочно-постоянными коэффициентами - Бабенко, С.В.; Двирный, А.И. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
На основi методу лiнiйних матричних нерiвностей отриманi достатнi умови асимптотичної стiйкостi за Ляпуновим лiнiйних систем диференцiальних рiвнянь з кусково-сталими коефiцiєнтами.