Деякі аспекти чисельної реалізації методу скінченних елементів з оптимальним вибором параметрів, базисних функцій та координат вузлів елементів - Литвин, О.М.; Нефьодова, І.В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Наводяться основнi твердження методу скiнченних елементiв з оптимальним вибором параметрiв, базисних функцiй та координат вузлiв елементiв.