Динамічна зміна якості відео в залежності від ширини Інтернет-каналу - Галкін, О.В. (Компьютерная математика, 2012)
Проаналізовано відомі протоколи адаптивного HTTP мовлення та запропоновано алгоритм динамічної зміни якості відео в залежності від ширини Інтернет каналу.